Szombaton Gerecse 50 teljesítménytúra

Szombaton rendezik meg az ország egyik legnépszerűbb gyalogtúráját, a Tatabányáról induló és oda érkező Gerecse 50-et. A túrázók reggel hat órától rajtolhatnak a Jubileum parkból. Continue reading “Szombaton Gerecse 50 teljesítménytúra” »

Túrák és sportprogramok a World Walking Day keretében országszerte

nowTúrákkal, egészséges életmódot népszerűsítő programokkal, sportversenyekkel és számos más rendezvénnyel várják az érdeklődőket a World Walking Day elnevezésű nemzetközi programsorozaton, amelyhez Magyarország október 12-én és 13-án csatlakozik. Continue reading “Túrák és sportprogramok a World Walking Day keretében országszerte” »

Szarvasbőgés-hallgató túrák a gemenci erdőben

szarvasboges_gemencA gímszarvas bikák bőgését hallgathatják meg az elkövetkező hetekben azok, akik részt vesznek a gemenci erdőben szervezett túrákon. Continue reading “Szarvasbőgés-hallgató túrák a gemenci erdőben” »

Tanösvény a Soroksári Botanikus Kertben

soroksári_botanikus_kertHuszonegy állomásból álló tanösvényt avatnak pénteken az idén 50 éves Soroksári Botanikus Kertben a jubileum alkalmából. Continue reading “Tanösvény a Soroksári Botanikus Kertben” »

Lokálpatrióta történelmi séták Egerben

egerNyári séták egrieknek címmel folytatódnak az Egri Lokálpatrióta Egylet (ELE) által szervezett honismereti túrák, amelyek keretében az egriek többet tudhatnak meg városuk történelmi hagyományairól, nevezetességeiről – mondta az ELE titkára. Continue reading “Lokálpatrióta történelmi séták Egerben” »

Túrával avatják fel a Duna-Dráva Nemzeti Park ürgemezei tanösvényét

közönségesürgeÁprilis 27-én jelvénygyűjtő túrával avatják fel a Duna-Dráva Nemzeti Park (DDNP) ürgemezei e-tanösvényét. Continue reading “Túrával avatják fel a Duna-Dráva Nemzeti Park ürgemezei tanösvényét” »