Több mint félszáz program, negyven borászat a szekszárdi szüreti napokon

A Szekszárdi Szüreti Napok igazi összművészeti fesztivál: több mint félszáz program, koncert, kiállítás, színházi előadás, a borudvarban pedig csaknem negyven borászat várja a hétvégén a szekszárdi szüreti napok közönségét. Continue reading “Több mint félszáz program, negyven borászat a szekszárdi szüreti napokon” »

Szüreti mulatsággal nyit az egri Márai látogatóközpont

márai_egerKétnapos szüreti mulatsággal nyitja meg kapuit a hétvégén a látogatók előtt az egri Szépasszonyvölgyi Márai Aktív Turisztikai Látogatóközpont – közölte egri sajtótájékoztatóján Papp-Kormos Éva, az intézmény koordinátora. Continue reading “Szüreti mulatsággal nyit az egri Márai látogatóközpont” »

Pénteken indul a Soproni Szüreti Fesztivál

Soproni Szüret plakat_web-450pPénteken indul és vasárnapig tart az idei Soproni Szüret Bor- és Gasztronómiai Fesztivál, amely egyben a Kékfrankos Nyár záróeseménye is. Continue reading “Pénteken indul a Soproni Szüreti Fesztivál” »

Zenével, verssel, szüreti mulatsággal ünneplik a bort a szentendrei skanzenben

borVerses borkóstoló, dzsesszkoncertek, borleveskészítés, szőlőtaposás, biciklis musttúra és ismert magyar borok várják a látogatókat a hétvégén a szentendrei skanzen borünnepén. Continue reading “Zenével, verssel, szüreti mulatsággal ünneplik a bort a szentendrei skanzenben” »