Az egykori Udvarhelyszék lesz az idei Székely Fesztivál díszvendége

Székely Fesztivál 2019

Az egykori Udvarhelyszék, Székelyföld történelmi központjának települései lesznek a díszvendégei az idei Székely Fesztiválnak, amelyet a hétvégén rendeznek meg a budapesti Millenáris parkban, ahol péntektől vasárnapig kulturális programokkal, székely ételekkel, italokkal, kézműves termékekkel várják a látogatókat.

Continue reading “Az egykori Udvarhelyszék lesz az idei Székely Fesztivál díszvendége” »

Komolyzenei ritkaságok a szegedi Szent Gellért Fesztiválon

Igazi komolyzenei ritkaságok, fiatal hazai tehetségek szólóműsorai, kamara- és katonazenekari koncert, valamint jótékonysági est is szerepel a Szeged-Csanádi Egyházmegye első püspöke, a vértanú Szent Gellért ünnepéhez kapcsolódó szegedi, tizedik fesztivál programjai között.
Continue reading “Komolyzenei ritkaságok a szegedi Szent Gellért Fesztiválon” »

Óévbúcsúztató fesztivál a Vajdahunyadvárban

Gasztronómiai különlegességekkel, malacsütéssel, forraltborsétánnyal, vodkaspecialitásokkal, koncertekkel és gyerekprogramokkal várják a látogatókat a Városligetbe az év utolsó napjaiban az Óévbúcsúztató fesztiválra.
Continue reading “Óévbúcsúztató fesztivál a Vajdahunyadvárban” »

Szilveszter: vígjátékok, zenés előadások a budapesti színházak műsorán

Vígjátékokkal, zenés előadásokkal, különleges szilveszteri programokkal várják a közönséget szerdán, az év utolsó napján a budapesti színházak. A Vígszínházban A revizor, a Madách Színházban a Mary Poppins, a Budapesti Operettszínházban a Csókos asszony, a Centrál Színházban pedig a Függöny fel! című előadás szerepel a műsoron. Continue reading “Szilveszter: vígjátékok, zenés előadások a budapesti színházak műsorán” »

Anima Sound System: új lemez és szilveszteri koncert

Megjelent az Anima Sound System tizedik stúdióalbuma. A több vendég közreműködésével készült Gravity and Grace című anyagot szilveszterkor a fővárosi Roham Bárban, az akusztikus változatot 2015. január 21-én a Művészetek Palotájában (Müpa) mutatják be. Continue reading “Anima Sound System: új lemez és szilveszteri koncert” »

Szilveszterig tartó programkínálat a gödöllői kastélyban

A királyi karácsonyok hangulatát idézik az ünnepi díszbe öltözött gödöllői kastély szilveszterig tartó programjai. Ezen a hétvégén egyebek mellett betlehemi játékokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket, akik Erzsébet királyné hasonmásával is találkozhatnak. Continue reading “Szilveszterig tartó programkínálat a gödöllői kastélyban” »

Világcirkusz: tánckoncert januárban Szolnokon

Világcirkusz címmel tánckoncertet mutatnak be január 10-én Szolnokon, a Városi Sportcsarnokban; a Szolnoki Szimfonikus Zenekar új esztendőt köszöntő összművészeti produkciójában mintegy 300-an működnek közre. Continue reading “Világcirkusz: tánckoncert januárban Szolnokon” »

Hétrétország: ötvenhárom porta lesz látogatható az Őrségben

Több mint félszáz porta nyitja meg kapuit a látogatók előtt augusztus 9. és 20. között a Hétrétország – a szerek és porták köztiválja című program keretében Vas megyében, az Őrségben. Continue reading “Hétrétország: ötvenhárom porta lesz látogatható az Őrségben” »

Magyar Jazz Jam a Palotanegyed Fesztiválon

Magyar Jazz Jam címmel ingyenes dzsesszkoncerteket rendeznek a most zajló józsefvárosi Palotanegyed Fesztiválon csütörtöktől szombatig. Az Építész Udvarban fellép az Ávéd János Quartet, a Bacsó Kristóf Triad, a Grencsó Kollektiv Rétegzene, a Tariqa és a Lukács Miklós Trió. Continue reading “Magyar Jazz Jam a Palotanegyed Fesztiválon” »

Cseh Tamás-emlékkoncert a Kolibri Színházban

Szevasz Tamás! címmel emlékkoncertet adnak pályatársai Cseh Tamás énekes, dalszerző születésének évfordulóján, január 22-én a Kolibri Színházban. Continue reading “Cseh Tamás-emlékkoncert a Kolibri Színházban” »

1 2