Ötvenegy hazai település kel versenyre a Nemzeti Regattán

A várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófokon szombaton és vasárnap rendezik meg a Nemzeti Regattát, ahol ötvenegy hazai település mutatja be értékeit és kel versenyre.

Continue reading “Ötvenegy hazai település kel versenyre a Nemzeti Regattán” »

Nyári Sportágválasztó jövő szombaton a siófoki Nagystrandon

Számos sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők július 18-án a siófoki Nagystrandon, ahol először kerül sor a Nyári Sportágválasztóra. Continue reading “Nyári Sportágválasztó jövő szombaton a siófoki Nagystrandon” »

Sound, a legjobb vízparti buli

Világsztárok sokaságával, megújult külcsínnel, extra látványosságokkal, bővült vízparti party- és chill helyszínekkel indul az idei Sound július 8-tól, s tart 5 napon át. A jegyek június 23-ig még olcsóbbak, érdemes sietni!
Continue reading “Sound, a legjobb vízparti buli” »

A kulturális örökség napjai: programok több mint háromszáz helyszínen

A kulturális örökség napjain 135 magyarországi és 7 határon túli település 329 helyszíne várja sétákkal, épületbemutatásokkal és rendezvényekkel a látogatókat. Continue reading “A kulturális örökség napjai: programok több mint háromszáz helyszínen” »

Fergeteges időutazás a siófoki Beachen

A ’90-es évek legnagyobb magyar sztárjait vonultatja fel a Nagy Retro Fesztivál a Borsodi Beach Club színpadán, augusztus 16-án. A siófoki bulistrand nyárzáró eseményén – mások mellett – fellép a Hip Hop Boyz, Dobrády Ákos, a Kozmix és hosszú kihagyás után itt tér vissza, Dr. Love és az UFO együttes.
Continue reading “Fergeteges időutazás a siófoki Beachen” »

Cirkuszok éjszakája négy helyszínen

Idén is megrendezik a Cirkuszok éjszakáját: szombaton Budapesten, Balatonfüreden, Balatonlellén és Siófokon várják a közönséget szórakoztató cirkuszi produkciókkal. Continue reading “Cirkuszok éjszakája négy helyszínen” »

A siófoki függetlenfilm fesztivál nyertes alkotásai a Rácskertben

Kedden a budapesti Rácskertben levetítik a közelmúltban Siófokon megrendezett 60. Országos Függetlenfilm Fesztivál díjnyertes alkotásait.

Continue reading “A siófoki függetlenfilm fesztivál nyertes alkotásai a Rácskertben” »

Balatoni Halfesztivál októberben

Sikeres kezdet után októberben ismét az uszonyosoké lesz főszerep Siófokon, ahol idén második alkalommal rendezik meg a Balatoni Halfesztivált. A város legfiatalabb gasztronómiai rendezvénye tavaly ősszel, a várakozásokat is meghaladó népszerűségnek örvendett, és már a de- bütáláskor kiderült: a halak legjobb közege nem feltétlenül a víz, sokkal inkább a tányér. Continue reading “Balatoni Halfesztivál októberben” »

Omega Oratórium Siófokon

A rockzene hevülete talán a 70-es években volt a legerősebb, nem véletlenül esik erre az időszakra az Omega legfényesebb korszaka is. Saját dalok újraértelmezése akkor lehet sikeres, ha valami újat ad, többet, mást, mint az eredeti – ilyen a Siófokon bemutatásra kerülő Omega Oratórium. Continue reading “Omega Oratórium Siófokon” »

A Nagy Csobbanás ingyenes koncertekkel

A Nagyon Balaton szervezői a tavalyi évben Zánkán indították útjára a Nagy Csobbanás elnevezésű családi programot. A sikeres kezdés után idén nyáron már a Balaton Régió három pontján: Fonyódon, Siófokon és Révfülöpön jelentkezik az egésznapos, ingyenes családi fesztivál, színvonalas műsorral, koncertekkel, családi-, sport- és gyerekprogramokkal. Continue reading “A Nagy Csobbanás ingyenes koncertekkel” »

1 2 3