Múzeumok éjszakája: építészeti séták Ybl Miklós emlékére

A Ráday utcai Ybl-palotát és az Ybl Miklós tervezte ferencvárosi plébániatemplomot is megtekinthetik az érdeklődők szombaton, a Múzeumok éjszakáján induló sétákon. Continue reading “Múzeumok éjszakája: építészeti séták Ybl Miklós emlékére” »

Május végén újra Református Zenei Fesztivál a Ráday utca környékén

Színvonalas – elsősorban népzenei – koncertekkel, rézfúvós és kórustalálkozóval, zenés áhítattal és zsoltáros fáklyás menettel, kerekasztal-beszélgetésekkel várja vendégeit május 23. és 25. között hagyományos helyszínén, a Ráday utcában és környékén a Református Zenei Fesztivál. Continue reading “Május végén újra Református Zenei Fesztivál a Ráday utca környékén” »

Ismét Humor- és Borfesztivál a Ferencvárosban

humorSok humorral, borral, zenei előadásokkal és egyéb programokkal várja vendégeit a harmadik Humor- és Borfesztivál – szódával című rendezvény szeptember 6-án és 7-én a Ferencvárosban, a Ráday utcában. Continue reading “Ismét Humor- és Borfesztivál a Ferencvárosban” »

Múzeumok éjszakája: programok a Ráday KultUccában

muzeumokéjszakájaÉlőzene, divatbemutató, környezetvédelmi programok, ingyenes városnéző séták és könyvbemutató is szerepel a fővárosi Ráday KultUcca éjfélig tartó szombati programjában. Continue reading “Múzeumok éjszakája: programok a Ráday KultUccában” »

Plein-Art Kortárs Művészetek Fesztiválja a Ráday utcában

PleinArtAlbánia a vendége idén a Plein-Art Kortárs Művészetek Fesztiváljának péntektől vasárnapig a Ráday Kultuccában, Budapesten. Continue reading “Plein-Art Kortárs Művészetek Fesztiválja a Ráday utcában” »