A közelmúlt sikerfilmjeit láthatja a közönség a Vertigo Filmhéten

A közelmúlt sikerfilmjeiből válogat a Vertigo Filmhét, amelyet július 30. és augusztus 5. között rendeznek a Puskin moziban. Continue reading “A közelmúlt sikerfilmjeit láthatja a közönség a Vertigo Filmhéten” »

Izraeli Filmhét a Puskin moziban

Kilenc dokumentum- és játékfilmmel várja az érdeklődőket a 18. Izraeli Filmhét a budapesti Puskin moziban december 4. és 9. között. Continue reading “Izraeli Filmhét a Puskin moziban” »

Biophilia Live: dokumentumfilm Björkről négy budapesti moziban

Björk Biophilia Live c. koncertfilmje 5 alkalommal lesz látható a Budapest Film mozijaiban. Continue reading “Biophilia Live: dokumentumfilm Björkről négy budapesti moziban” »

Indul a BuSho – 15 órányi rövidfilm a versenyprogramban

Csak a versenyprogramban 15 órányi rövidfilmet kínál a szeptember 2. és 7. között Budapest mellett több vidéki és határon túli nagyvárosban párhuzamosan zajló BuSho (Budapest Short) Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál, amelyen a legfrissebb magyar és nemzetközi rövidfilmes kínálatba kaphatnak betekintést a nézők. Continue reading “Indul a BuSho – 15 órányi rövidfilm a versenyprogramban” »

A közelmúlt legjobb filmjeiből válogat a Vertigo Filmhét

A közelmúlt filmtermésének legjavából válogat a Puskin moziban július 30. és augusztus 6. között zajló Vertigo Filmhét, amelynek keretében egy héten át, naponta három artfilmet nézhetnek meg az érdeklődők. Continue reading “A közelmúlt legjobb filmjeiből válogat a Vertigo Filmhét” »

Artmozik Éjszakája négy helyszínen

Idén már négy helyszínen, a Toldi, a Művész és a Puskin mellett a felújított Tabán moziban is várják a filmek szerelmeseit május 16-ról 17-re virradóra a 3. Artmozik Éjszakáján, amelyen az idei cannes-i filmfesztivál nyitófilmjét premier előtt láthatja a közönség. Continue reading “Artmozik Éjszakája négy helyszínen” »

Titanic Filmfesztivál: öt helyszínen 52 alkotás

Április 4-én nyílik meg a 21. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál, amelynek közönsége kilenc nap alatt öt budapesti helyszínen 25 nemzet 52 alkotását tekintheti meg. A fesztivál megemlékezik a közelmúltban elhunyt Jancsó Miklósról. Continue reading “Titanic Filmfesztivál: öt helyszínen 52 alkotás” »

Százéves az indai filmgyártás – Tíz filmmel tisztelegnek a Puskinban

Tíz alkotás, köztük dráma, thriller és vígjáték is szerepel a százéves indai filmgyártást ünneplő budapesti filmfesztiválon, amelynek az Indiai Kulturális Központ és a Puskin mozi ad otthont február 7. és 16. között.
Continue reading “Százéves az indai filmgyártás – Tíz filmmel tisztelegnek a Puskinban” »

MittelCinemaFest – 11 játékfilm a XI. Közép-európai Olasz Filmfesztiválon

olaszmolino-kTizenegy játékfilmmel – köztük Paolo Sorrentino, Ettore Scola és Giorgio Diritti legfrissebb alkotásaival -, továbbá két rövidfilm-válogatással várja a közönséget a XI. MittelCinemaFest – Közép-Európai Olasz Filmfesztivál november 14-ig a budapesti Puskin moziban. Continue reading “MittelCinemaFest – 11 játékfilm a XI. Közép-európai Olasz Filmfesztiválon” »

Artmozik éjszakája: három premier előtti film a műsorban

artmoziHárom premier előtti filmvetítést is tartanak az idén másodszorra megrendezendő Artmozik éjszakáján, május 24-25-én Budapesten a Toldi, a Művész és a Puskin mozikban. Continue reading “Artmozik éjszakája: három premier előtti film a műsorban” »

1 2