Balaton Sound: Sander van Doorn, Lindström, Roni Size is lesz

Sander van Doorn, Lindström, valamint Roni Size & Dynamite MC is fellép a Balaton Sound fesztiválon, amelyet július 10. és 13. között tartanak Zamárdiban. Continue reading “Balaton Sound: Sander van Doorn, Lindström, Roni Size is lesz” »

Művészetek Völgye: új helyszínek

Új helyszínekkel és mobiltelefonos applikációval várja vendégeit az idei Művészetek Völgye fesztivál július 25. és augusztus 3. között. Continue reading “Művészetek Völgye: új helyszínek” »

BalatonMan Füreden

Sok szeretettel várnak minden régi és új nevezőt a szervezők a III. Balaton- man Triatlon Fesztiválon, Közép-Európa talán legszebb helyen megrendezett triatlonversenyén, mely egyben a 2014. évi Magyar Amatőr Bajnokság futama és a Triatlon Magyar Nagydíj egyik állomása is. Continue reading “BalatonMan Füreden” »

Május végén UltraBalaton 2014

Minden eddigi létszámot meghaladva, – május 31-én reggel 8 órakor, Balatonaligán – immár 8. alkalommal rajtol el hazánk egyik legnépszerűbb futórendezvénye, egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye és a legnagyobb hazai balatoni tömegsport esemény, az UltraBalaton. Continue reading “Május végén UltraBalaton 2014” »

Balatoni Halfesztivál októberben

Sikeres kezdet után októberben ismét az uszonyosoké lesz főszerep Siófokon, ahol idén második alkalommal rendezik meg a Balatoni Halfesztivált. A város legfiatalabb gasztronómiai rendezvénye tavaly ősszel, a várakozásokat is meghaladó népszerűségnek örvendett, és már a de- bütáláskor kiderült: a halak legjobb közege nem feltétlenül a víz, sokkal inkább a tányér. Continue reading “Balatoni Halfesztivál októberben” »

STRAND – Nagyon Zene Fesztivál augusztusban

Nem túlzás azt állítani, hogy Zamárdi mára nem csupán a Balaton Régió, de az egész ország egyik legkedveltebb fesztiválhelyszíne lett. A Balaton Sound 2007-es debütálása és töretlen sikere után tavaly augusztusban egy új fesztivál jelent meg a hazai palettán. Continue reading “STRAND – Nagyon Zene Fesztivál augusztusban” »

B.my.Lake az elektronikus zene rajongóinak

Az elektronikus zene rajongóinak körében tavaly óriási sikert aratott a Balatonvilágoson jelentkező B.my.Lake Fesztivál, idén pedig még több előadóval és a tavalyinál is nívósabb programmal készülnek a szervezők, a VOLT-és a Deadcode Produkció. Continue reading “B.my.Lake az elektronikus zene rajongóinak” »

Balatonfüredi Borhetek koncertekkel

A Balaton Régió egyik legnagyobb hagyományú és legszínvonalasabb borfesztiválja, a Füredi Borhetek is része a Nagyon Balaton programsorozatnak. Míg tavaly három nap programja kapcsolódott a Nagyon Balatonhoz, addig idén már egész augusztusban, összesen 10 koncertet delegálnak Füredre a sorozat szervezői. Continue reading “Balatonfüredi Borhetek koncertekkel” »

Omega Oratórium Siófokon

A rockzene hevülete talán a 70-es években volt a legerősebb, nem véletlenül esik erre az időszakra az Omega legfényesebb korszaka is. Saját dalok újraértelmezése akkor lehet sikeres, ha valami újat ad, többet, mást, mint az eredeti – ilyen a Siófokon bemutatásra kerülő Omega Oratórium. Continue reading “Omega Oratórium Siófokon” »

3. Paloznaki Jazz és Bor Piknik

A Paloznaki Jazz és Bor Piknik a Balaton-felvidék különleges programja, a minőséget képviselő, elsősorban a középkorosztályt megszólító rendezvény hiánypótló törekvés.
Continue reading “3. Paloznaki Jazz és Bor Piknik” »

1 2 3