Art Market Budapest: nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár

Art Market Budapest

Húsz ország, mintegy 100 kiállító, több mint 500 művész több ezer műtárgya: Art Market Budapest kortárs képzőművészeti vásár a Millenáris Parkban október 9. és 12. között. Continue reading “Art Market Budapest: nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár” »

Ismét Nyelvparádé a Millenárison

Ismét megrendezik a Nyelvparádé kiállítást péntektől vasárnapig a fővárosban, a Millenárison.

A közmédia napja: exkluzív programok a Millenáris parkban

Immár harmadszor rendezik meg szombaton a közmédia napját a Millenáris parkban és közvetlen szomszédságában. A szervezők elmondták, hogy idén is exkluzív, ingyenes programokkal várják a közmédia iránt érdeklődőket, a családokat 9 órától a budai helyszínre. Continue reading “A közmédia napja: exkluzív programok a Millenáris parkban” »

Szimfonik LIVE: a Lovasi-Bérczesi kettős Kexet fog énekelni

Zajlanak a szeptember 6-i Szimfonik Live próbái. Az elmúlt időszak hazai alternatív zenei színterének két meghatározó alakja, Lovasi András és Bérczesi Róbert a nagy előd, a Kex együttes számát adja elő közösen a koncerten a közmédia napján, a Millenáris parkban. Continue reading “Szimfonik LIVE: a Lovasi-Bérczesi kettős Kexet fog énekelni” »

Gourmet Fesztivál: újraálmodott rakott krumplik

A legváltozatosabb módokon újraálmodott rakott krumplit kóstolhatnak a legnevesebb éttermek kínálatában a Gourmet Fesztivál látogatói május 30. és június 1. között a fővárosi Millenáris Parkban. Continue reading “Gourmet Fesztivál: újraálmodott rakott krumplik” »

A barlangkutatás lesz az idei Felfedezők Napja főtémája

A barlangkutatás lesz a fő témája az idei Felfedezők Napja fesztiválnak, amelyen a magyarországi barlangrendszerek bemutatása mellett biológusok, antropológusok, klímakutatók, vulkanológusok és geográfusok beszélnek a terepi kutatás világáról május 17-én a Millenárison. Continue reading “A barlangkutatás lesz az idei Felfedezők Napja főtémája” »

Gasztroangyal hétvége a Millenárison

A Gasztroangyal című népszerű televíziós műsorban szerepelt magyar gazdák, termelők, borászok és vendéglősök gyűlnek össze a fővárosban, hogy egy helyen mutassák be a magyar vidék gasztronómiai értékeit a Magyarország finom – Gasztroangyal a Millenárison elnevezésű program keretében július 4. és 6. között. Continue reading “Gasztroangyal hétvége a Millenárison” »

Február 8-án ismét Magyar Vidék Napja a Millenárison

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Farsangi Vigalom elnevezéssel egész napos programot szervez, amelynek célja a város-vidék kapcsolatok erősítése, a szaktárca és háttérintézményeinek, továbbá a vidék értékeinek bemutatása. Continue reading “Február 8-án ismét Magyar Vidék Napja a Millenárison” »

Holdújév Fesztivál a Millenáris parkban

2014. február 1-jén távol-keleti és magyar művészek, harcművészek, artisták, zenészek, sportolók együtt köszöntik a Ló Évét a Holdújév Fesztiválon. A tematikus helyszíneken egész nap játékokkal, kulturális és sport programokkal várják a résztvevőket. Bevallott cél, hogy közelebb hozzák a magyar emberekhez a távol-keleti kultúrát.
Continue reading “Holdújév Fesztivál a Millenáris parkban” »