Erődfeszt: Családi fesztivál a Monostori Erődben

Könnyűzenei koncertekkel, gyerekprogramokkal, történelmi játékokkal és dunai sétahajózással várják a családokat szombaton a komáromi Monostori Erődben rendezendő Erődfeszt rendezvényen. Continue reading “Erődfeszt: Családi fesztivál a Monostori Erődben” »

Római matiné Komáromban és Révkomáromban

római_matinéA komáromi és a révkomáromi múzeumokban, valamint a Duna két partján fekvő erődrendszerben szombaton közös családi napot rendeznek, mely az ókori életet mutatja be különféle játékos vetélkedőkön keresztül. Continue reading “Római matiné Komáromban és Révkomáromban” »

Múzeumok éjszakája: erődtúra, bányajárás Komárom-Esztergom megyében

PrintKomáromban először nyitják meg a nagyközönség előtt az Igmándi Erőd légópincéjét a Múzeumok éjszakáján, Tatabányán a Szabadtéri Bányászati Múzeumban éjjeli kincsvadászat és bányajárás várja az érdeklődőket, Majkon a felújított kamalduli remeteséget és a szerzetesek cellaházait mutatják be a látogatóknak. Continue reading “Múzeumok éjszakája: erődtúra, bányajárás Komárom-Esztergom megyében” »

Jubileumi Alfa Romeo-találkozót tartanak szombaton a Monostori Erődben

alfacityA 33-as Alfa Romeo harmincéves születésnapját ünneplik az olasz márka magyarországi rajongói szombaton Komáromban a Monostori Erődben. A rendezvényre 300 alfást várnak itthonról és a környező országokból. Continue reading “Jubileumi Alfa Romeo-találkozót tartanak szombaton a Monostori Erődben” »

Kiállítóteret és turisztikai központot alakítottak ki a komáromi erődben – szombaton egész napos programok

monostori_erődÚj kiállítótérrel és turisztikai központtal bővült a Monostori Erőd Dunai Bástyája Komáromban. A 444 millió forintból megvalósult fejlesztéssel az erőd a dunai turisztikai forgalmat szeretné bővíteni és kiszolgálni – közölte a Monostori Erőd Nonprofit Kft. Continue reading “Kiállítóteret és turisztikai központot alakítottak ki a komáromi erődben – szombaton egész napos programok” »

Bakafesztivál a Monostori erődben

bakafesztiválA háborúk névtelen hőseiről, a bakákról megemlékező fesztivált és II. világháborús motorok találkozóját tartják vasárnap a komáromi Monostori erődben. Continue reading “Bakafesztivál a Monostori erődben” »

Májuskirályt választanak a Monostori Erődben

monostori_erődA pünkösdi hétvége mindegyik napján egy-egy májuskirályt választanak a komáromi Monostori Erődben, ahol a feladványok között agytorna, katonai ügyességi vetélkedő és kreatív fotózás szerepel. Continue reading “Májuskirályt választanak a Monostori Erődben” »

Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban

usa1300 amerikai autó, épített motorok, szexi autómosás egész nap, szakmai kiállítás, nemzetközi klubtalálkozó, sörsátor, testfestés és számos szórakoztató program Komáromban, augusztus 8. és 11. között. Continue reading “Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban” »