NadiFeszt: Gyógyít, feltölt, kikapcsol

Aki szívesen töltene egy hetet barátokkal, gyógyítókkal, pránanadi tanítókkal, tanulna elméletet és gyakorlatot, s feltöltődne, kikapcsolódna, és a strandról sem szívesen mond le, annak ott a helye 2018. július 16-22. között Gyopárosfürdőn a NadiFeszten! A NadiFeszt személyesen megtapasztalt élményeken keresztül ad lehetőséget arra, hogy mindenki fejleszthesse saját eszköztárát az egészség megőrzésére.

Continue reading “NadiFeszt: Gyógyít, feltölt, kikapcsol” »

Vasárnap Budapest Jógafesztivál

Az őszi Jógafesztiválon továbbra is a jóga sokszínűségét, a különböző jógairányzatokat szeretnék bemutatni, ezért a Tradicionális teremben egyórás hatha jóga, a Dinamikus teremben pedig félórás bemutató órák lesznek a dinamikusabb jógairányzatok oktatóival. Continue reading “Vasárnap Budapest Jógafesztivál” »

Csavard fel a jógaszőnyeget! Budapest Jógafesztivál

Elvesztél a jógairányzatok között? A Jógafesztivál a legjobb hely, hogy kipróbálhass minden jógafajtát. Gerincjóga, dinamikus jóga, hatha jóga, Bikram jóga, Kundalíni jóga, Női jóga, és mindenféle jóga! Continue reading “Csavard fel a jógaszőnyeget! Budapest Jógafesztivál” »

Országos Jógafesztivál az Akvárium Klubban

jogafest-01Számos jógairányzat mutatkozik be a legnevesebb oktatók tolmácsolásában szeptember 21-én 9 és 18 óra között az Országos Jógafesztiválon Budapesten, az Akvárium Klubban. Continue reading “Országos Jógafesztivál az Akvárium Klubban” »

Idén is megünneplik a lótuszvirágzást Szegeden

lotusz_szegedAz idén a szokottnál is korábban borult virágba az indiai lótusz az újszegedi füvészkertben. A buddhisták szent növényének Közép-Európában itt található a legnagyobb szabadtéri állománya. A rózsaszínben pompázó virág tiszteletére az idén már hatodik alkalommal szervezik meg a Lótusz napokat. Continue reading “Idén is megünneplik a lótuszvirágzást Szegeden” »

Gerincjóga Fesztivál

[AFG_gallery id=’23’]

2013. június 15., szombaton rendezték meg az Akvárium Klubban a Gerincjóga Fesztivált. Vezetett foglalkozások a két színpadon és a fenti füves részen, jógabemutatók és ászanaelemzések, workshopok, gyerekprogramok, piactér (és hennafestés) várták az érdeklődőket. (Fotók: Kalydy Dóra és Takács Zsolt)