Holdújév Fesztivál a Millenárison

[AFG_gallery id=’4′]

2014. február 1-jén távol-keleti és magyar művészek, harcművészek, artisták, zenészek, sportolók együtt köszöntötték a Ló Évét a Holdújév Fesztiválon. A tematikus helyszíneken egész nap játékokkal, kulturális és sport programokkal várták a résztvevőket. Nagyon sokan voltak, már a kezdés után kb. félórával alig lehetett bejutni! Munkatársaink „képriportja” a fesztiválról.

Holdújév Fesztivál a Millenáris parkban

2014. február 1-jén távol-keleti és magyar művészek, harcművészek, artisták, zenészek, sportolók együtt köszöntik a Ló Évét a Holdújév Fesztiválon. A tematikus helyszíneken egész nap játékokkal, kulturális és sport programokkal várják a résztvevőket. Bevallott cél, hogy közelebb hozzák a magyar emberekhez a távol-keleti kultúrát.
Read more

Holdújévfesztivál a Millenárison

A Kínai Kulturális és Művészeti Központ idén is megrendezi a Holdújév Fesztivált, a régió Tavaszünnepét immáron II. alkalommal Budapesten. A kínai és ázsiai világgal foglalkozó szervezetek, intézetek, iskolák programjai várják az érdeklődőket, díszvendég a Henan Art Group a kínai Zhengzhou-ból. Read more