Az autizmus világnapja: konferencia és közös gitározás pénteken

Hétköznapok és ünnepnapok – Autizmus a családban címmel konferenciát tart a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány az autizmus világnapja alkalmából a budapesti MOM Kulturális Központban pénteken. Békéscsabán aznap este közös gitározást rendeznek a világnap alkalmából. Continue reading “Az autizmus világnapja: konferencia és közös gitározás pénteken” »

Autista lány grafikáit mutatja be egy budapesti kiállítás

mihályko_tamaraA szeptember végén Budapesten megrendezendő X. Nemzetközi Autizmus Kongresszus közönsége előtt is bemutatják Mihálykó Tamara autizmussal élő alkotó Én, Te, Ők… című tárlatát, amely jelenleg a budapesti Klauzál13 Könyvesbolt és Kortárs Galériában látható. Continue reading “Autista lány grafikáit mutatja be egy budapesti kiállítás” »

Világörökség: kiállítás Semmelweis életművéből a díj tiszteletére

SemmelweisNagyszabású kiállítás nyílik a budapesti Semmelweis Orvostörténeti Múzeumban július elsején abból az alkalomból, hogy Semmelweis Ignác gyermekágyi lázzal kapcsolatos felfedezéseinek 1847 és 1861 között megjelent nyomtatott írásait az UNESCO Nemzetközi Tanácsadó Bizottsága a Világemlékezet részévé nyilvánította. Continue reading “Világörökség: kiállítás Semmelweis életművéből a díj tiszteletére” »

Június 2-án rendezik a Margitszigeten az Európa Sport és Egészség Napját

európasportnapJúnius 2-án ismét a mozgás szerelmeseit várják a Margitszigetre 9-től 18 óráig. A Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Sportszövetségek Uniója negyedik alkalommal rendezi meg az immár hagyományosnak mondható Európa Sport és Egészség Napját. Continue reading “Június 2-án rendezik a Margitszigeten az Európa Sport és Egészség Napját” »

X. Medvehagyma Fesztivál Orfűn

MEDVEHAGYMA FESZTIVÁL 22013. április 13-14-én kerül megrendezésre az idei Medvehagyma Fesztivál. A korábbi évekhez hasonlóan most is színes zenei, kulturális és gyermekprogramokkal, valamint finom ételekkel várják a rendezvényre látogatókat a Kemencés Udvarban.
Continue reading “X. Medvehagyma Fesztivál Orfűn” »

VitalExpo: az új, átfogó egészségügyi kiállítás

Az egészség érték. Sokan elengedik fülük mellett a közhelynek tűnő megállapítást, a VitalExpo látogatói, kiállítói, előadói és szervezői azonban úgy gondolják, hogy senki sem engedheti meg magának, hogy ne tekintse valóban a legnagyobb értéknek az egészséget. Continue reading “VitalExpo: az új, átfogó egészségügyi kiállítás” »