Ezer zenész lép fel négy nap alatt a Campus Fesztiválon

Idén 19 programhelyszínen 255 zenei előadó, ezer zenész és mintegy 200 egyéb program és attrakció várja a látogatókat négy nap alatt a Campus Fesztiválon, amely július 18-án nyitja meg kapuit a debreceni Nagyerdőben – közölték a szervezők a fesztivál beharangozó sajtótájékoztatóján csütörtökön a helyi vidámparkban.

Continue reading “Ezer zenész lép fel négy nap alatt a Campus Fesztiválon” »

Odateszi magát az idén tízéves debreceni Campus Fesztivál

Az idén tízéves Campus Fesztivál július 19-től 23-ig a jubileumhoz méltó programokkal, izgalmas, sokszínű kínálattal várja majd a közönséget a debreceni Nagyerdőbe.

Continue reading “Odateszi magát az idén tízéves debreceni Campus Fesztivál” »

Campus Fesztivál – Két nagyszínpad, Jess Glynne a debreceni Nagyerdőben

A legnépszerűbb hazai előadók mellett a Grammy-díjas Clean Bandit, Jess Glynne brit énekesnő, az északír rockerekből álló Therapy?, illetve a holland indie-rock Kensington is ott lesz az idei Campus Fesztiválon, amely szerdán kezdődik a debreceni Nagyerdőben.
Continue reading “Campus Fesztivál – Két nagyszínpad, Jess Glynne a debreceni Nagyerdőben” »

Caro Emerald és az Enter Shikari a Campus Fesztiválon

Hollandia egyik legkedveltebb énekesnője, Caro Emerald, valamint a brit Enter Shikari is fellép a július 22-én kezdődő debreceni Campus Fesztiválon – közölték a szervezők. Continue reading “Caro Emerald és az Enter Shikari a Campus Fesztiválon” »

Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőben

Megújult környezetben, az új debreceni Nagyerdei Stadionban és környékén rendezik meg július 23. és 27. között a idei Campus Fesztivált – közölte a fesztivál sajtófőnöke. Continue reading “Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőben” »

Sportpályán és vidámparkban lesz az idei Campus Fesztivál

campusfesztiválA magyar könnyűzene élvonalának több előadója, köztük a Csík Zenekar, a Punnany Massif, a Tankcsapda, a Quimby és Ákos is fellép az idei debreceni Campus Fesztiválon, amelynek a korábbi évektől eltérően a Vidámpark és az Oláh Gábor utcai sporttelep ad helyet – közölte Bakó Csaba, a július 17-én kezdődő fesztivál sajtófőnöke. Continue reading “Sportpályán és vidámparkban lesz az idei Campus Fesztivál” »