A Top Gear autós show július 1-jén a Sportarénában

Ötévnyi turnézás után július 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában is látható lesz a Top Gear Live, a BBC díjnyertes televízió-műsorán alapuló és óriási népszerűségnek örvendő autós show-ja. Continue reading “A Top Gear autós show július 1-jén a Sportarénában” »

Már dübörög az Autó, Motor és Tuning Show a Hungexpón

Itt a tavasz. Sokunknak ez azt jelenti, hogy ismét lehet kirándulni, focizni, kertészkedni, valamint a tavaszi nagytakarításnak is eljött az ideje. De vannak, akik egész télen arra vártak, hogy elővehessék a garázsból a hobbiautójukat vagy motorjukat. Nekik szól az AMTS, azaz az Autó, Motor és Tuning Show, amely március 21. és 23. között kerül megrendezésre a budapesti Hungexpón. Continue reading “Már dübörög az Autó, Motor és Tuning Show a Hungexpón” »

3. Sümegi Autós Tuning Találkozó

sumeg_tuningIdén harmadik alkalommal kerül megrendezésre Sümegtől másfél kilométerre lévő horgásztónál a Sümegi Autós Tuning Találkozó. Idén is rengeteg látványos programmal, vidám és jópofa játékokkal, sztárvendéggel kedveskednek mindenkinek. Continue reading “3. Sümegi Autós Tuning Találkozó” »

Jubileumi Alfa Romeo-találkozót tartanak szombaton a Monostori Erődben

alfacityA 33-as Alfa Romeo harmincéves születésnapját ünneplik az olasz márka magyarországi rajongói szombaton Komáromban a Monostori Erődben. A rendezvényre 300 alfást várnak itthonról és a környező országokból. Continue reading “Jubileumi Alfa Romeo-találkozót tartanak szombaton a Monostori Erődben” »

Forma-1-es technológiát is teszteltek a hétvégi pneumobil futamokon

pneumatikusHatodik alkalommal rendezték meg a saját készítésű, sűrített levegővel hajtott járművek, az úgynevezett pneumobilok erőpróbáját. Az eddig megszokott kategóriák mellett ezúttal a Forma-1-es csapatoknál kulcsfontosságú telemetrikus rendszert is tesztelhették a mérnökhallgatók. A versenyen öt kategóriában hirdettek győztest. Continue reading “Forma-1-es technológiát is teszteltek a hétvégi pneumobil futamokon” »

Forma 1-es technológiát is tesztelnek a léghajtású tanulmányautók viadalán

airpodForma 1-es csúcstechnológiát is tesztelnek a léghajtású tanulmányautók viadalán május 11-én az egri Érsekkertben, ahova a magyar nevezőkön kívül számos külföldi csapat is regisztrálta saját készítésű autóját. Continue reading “Forma 1-es technológiát is tesztelnek a léghajtású tanulmányautók viadalán” »

Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban

usa1300 amerikai autó, épített motorok, szexi autómosás egész nap, szakmai kiállítás, nemzetközi klubtalálkozó, sörsátor, testfestés és számos szórakoztató program Komáromban, augusztus 8. és 11. között. Continue reading “Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban” »

Poco Loco gyorsulási verseny, Nemzetközi Honda találkozó és Zenei Fesztivál Kiskunlacházán

dragapr12-14kiskunlacgyorsulaskeszkRengeteg gyönyörű Honda, fantasztikus programok, profi pálya és még profibb pilóták a gyorsulási versennyel egybekötött Honda találkozón és zenei fesztiválon a kiskunlacházi reptéren április 12-14-én! Continue reading “Poco Loco gyorsulási verseny, Nemzetközi Honda találkozó és Zenei Fesztivál Kiskunlacházán” »