Bonnie Tyler lesz a sztárvendég az alsóörsi Harley-Davidson fesztiválon

Bonnie Tyler lesz a sztárfellépő az idei alsóörsi Harley-Davidson Open Road Festen. A motoros felvonulással egybekötött rendezvényt idén június 4-től 8-ig tartják, immár 15. alkalommal. Continue reading “Bonnie Tyler lesz a sztárvendég az alsóörsi Harley-Davidson fesztiválon” »

Ősbemutatóra készül a Pannon Várszínház Fenyő Miklóssal

alsoors-anna-grand-2013-1A Száll az ének című musical ősbemutatójára készül a Pannon Várszínház. Continue reading “Ősbemutatóra készül a Pannon Várszínház Fenyő Miklóssal” »

Szerdán nyitja meg kapuit a Harley-Davidson fesztivál Alsóörsön

openroadfestKönnyűzenei koncertekkel és más szórakoztató programokkal várja látogatóit a Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön június 5. és 9. között; a fesztiválozók a karszalagjukon megmaradt összeget jótékony célra ajánlhatják fel. Continue reading “Szerdán nyitja meg kapuit a Harley-Davidson fesztivál Alsóörsön” »

LGT Fesztivál tabáni hangulatban Alsóőrsön

lgt_alsoorsÖt év szünet után 2013 elején egyedüllló sikerrel, négy teltházas Aréna koncerttel  tért vissza minden idők legsikeresebb hazai zenekara, a Locomotiv GT. Bár akkor biztosra vettük, hogy az LGT  egyhamar nem lép színpadra,  nos, tessék, augusztus 18-án  újra  beindul a Zenevonat! Az előkészületekről és a tervekről Presser Gábor mesélt: Continue reading “LGT Fesztivál tabáni hangulatban Alsóőrsön” »