Moziünnep van a mi utcánkban – friss slágerfilmek a Sugárban 690 ft-ért!

Mondjuk a zuglói Örs vezér tere nem annyira utca, de ettől függetlenül szeptember 27.-e és október 3.-a között itt nézhetünk meg barátságos áron egy sor, a közelmúltban bemutatott, mindenfajta műfajú filmet.

„Csak egy ugrás a Sugár” – a gyűröttebb arcú olvasók bizonyára élénken emlékeznek a hajdani reklámszlogenre, melynek valóság tartalma ma is kétségbevonhatatlan. Széles utak egybefutásánál épült (még 1980-ban) a kedves nevű bevásárlóközpont, de metróval is remekül megközelíthető a belvárosból, még a külső kerületek és az agglomeráció lakói HÉV-et, illetve sokféle buszjáratot használhatnak az ideérkezéshez.

Persze, a reklám idején bowling-pályának, játszóháznak, filmszínháznak híre-hamva sem volt a gigantikus csarnokban. Most mégis, e modern multiplex mozi kedvező jegyárakkal kedveskedik a filmek rajongóinak. Egy héten keresztül kevesebb, mint hétszáz forintért (a hétszázát!) szórakozhatunk olyan filmeken, mint az ABBA-zenékkel fűszerezett Mamma Mia második része, a Másnaposok kaptafáján készült Haverok Harca, vagy a Tom Cruise főszereplésével készült Mission: Imposibble. Ezeken kívül még számos gyermekeknek és felnőtt gyermekeknek készült filmalkotás szerepel a kínálatban.

A Moziünnephez Moziünnep menü is dukál. Úgy látszik, ez valami becsípődés J, mert a két liter pattogatott „kuki” és fél liter üdítő alkotta menüért szintén 690 ft-ot kell leszurkolni.

Egy százassal olcsóbb a „beugró” az Oscar filmklubba, ahol október elsején a Rettenthetetlent SUGÁRozzák, még 8.-án Ryan közlegényt mentik meg. Ugyanennyiért üzemel a Nyugdíjas filmklub (számunkra csak akkor, ha nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezünk), és ott pediglen a Férfiak fecskében című filmalkotás fut szeptember 27.-én, és október másodikán.

Szerző: Villax Richárd / fesztikorkep.com

Micsoda? – Moziünnep

Mikor? – 2018. szeptember 27.-től október 3.-ig

Hol? – Sugár Üzletközpont, Budapest XIV. Örs Vezér Tere

Mennyiért? – 690 ft.

Link: https://sugarmozi.hu/akciok-esemenyek.html

Sok médiummal ellentétben mi nem lejmolunk pénzt. Nekünk hatalmas segítség, ha egy megosztással segíted munkánkat!