Közeli rokon a Rock On – Kemény rock napi 500 forintból!

Ha azt írom: ötszáz forint per nap áron fesztiválozhatunk, a kedves olvasók bizonyára azt gondolják: a cikkíró valamifajta kései napszúrásnak esett áldozatul. És ha úgy folytatom, hogy ezt a félezer forintot az italos pultnál lefogyaszthatjuk, várhatóan szimpatikus, fehérköpenyes kétajtós szekrények zörgetik meg nemsokára jelen sorok írójának ajtaját. 

Pedig ez a nagy magyar rögvaló, ki nem hiszi, kattintson utána! https://www.facebook.com/events/152354575493568/ A megboldogult Szeptember Feszt romjain felépült Rock On Fest bizony ennyiért kínálja a belépést. Ezért az árért nem csupán a jövő reménységeinek seregszemléjében részesülhetünk, hanem már népszerű bandák is muzsikálnak az erős idegzetűeknek.

A feszt első napján, szeptember 6.-án (szombaton) a Barba Negra Track nagyszínpadán a Nightwish nyomvonalán járó Tales of Evening mond nekünk esti meséket már délután négytől. Őket váltja a Romantikus Erőszak, majd új lemezét mutatja be a számunkra oly kedves nevű Alcohol zenekar.

A tervek szerint háromnegyed nyolc előtt lép színpadra a dallamos punk zene hazai etalonja, az Aurora együttes. A napot 9 órai kezdettel a Pokolgép és az Omen hajdani frontembere, Kalapács József zárja le saját zenekara közreműködésével.

A szeptember 7.-ei második fesztiválnap vonatkozásában is (helyhiány miatt) kénytelenek vagyunk a nagyszínpad kínálatára szorítkozni. Négykor kezd a volt P. Mobil tagok által alapított Mobilmánia zenekar. Utána szülinapozás következik, de véletlenül sem Halász Judittal, hanem az éppen húsz esztendős Cool Head Clan formációval, és pontosan ötven éves frontemberével, Molics Zsolttal. Majd Akela fogai marnak szívünkbe, hogy fél nyolc után átvegye a színpadot a Threshold. Kilenc körül pedig kezdődik a tizennyolc plusszos fejezet: a nevében dalszövegeinek témáját tükröző Sex Action zárja a fesztivált egyórás fellépésével.

A fesztivál előtti napon (szeptember 7.-én, pénteken) pedig a Hooligans várja rajongóit egy észveszejtő buliba, ugyanitt, a Rákóczi-híd budai hídfőjénél működő Barba Negra Trackben. Ez még nem tartozik a Rock On Fesztivál eseményei közé, de érdemes lesz kicsivel nagyobb anyagi áldozat árán is meglátogatni a koncertet!

Programok

Szerző: Villax Richárd / Fesztikörkép.com