Körös-toroki Napok Csongrádon

Csaknem kétszáz program és több mint hatvan fellépő várja a szórakozni vágyókat csütörtöktől négy napon át Csongrádon, a Körös-toroki Napokon.

Több mint két évtizedes múltra visszatekintő csongrádi fesztivál csütörtökön városi toborzó körúttal veszi kezdetét. A fesztiválon napközben színes kulturális események lesznek, emellett számos ingyen látogatható családi és gyermekprogram is szerepel a kínálatban.

A négy nap alatt több mint hatvan fellépő – köztük neves dj-k mellett például a Punanny Massif, Majka és Curtis, az Animal Cannibals és a Depresszió – koncertje szórakoztatja a közönséget.

A szombat az egészségmegőrzés jegyében zajlik a fesztiválon, a nagyszínpad programjait ennek jegyében állították össze a szervezők, este pedig több koncert is lesz.

A szervezők szándékai szerint idén is több tízezren látogatják a délkelet-magyarországi régió egyik legnagyobb múltú fesztiváljának programjait.

Körös-toroki Napok Csongrádon

A Tisza elkezdett áradni, így a megszokott fövenyre idén senki ne számítson. Saját felelősségére bárki fürödhet, de egyelőre nem mutatja meg magát a széles homokpad.

A tavaly már jól vizsgázott rendszerben a fesztivál nappali programjai és a strand továbbra is INGYENESEK maradnak, és az esti-éjszakai programokra lehet majd kedvezményes 4 napos bérletet elővételben váltani, mely minden helyszínre érvényes lesz. A helyszínen is lesz természetesen bérlet, e mellett napijegy és csak a koncert helyszínre érvényes jegy is váltható. (MTI)

A rendezvény részletes programja a http://www.ktncsongrad.hu oldalon található.