IV. Zebegényi Sárkányfesztivál

Sárkányépítő műhely, Sárkánykonyha, Sárkánybusz járat, Sárkányszépségverseny, Vetélkedők, Kirakodó vásár, Mondragó sárkány játszóháza, Kiállítás, Sárkányos bemutatók, Arcfestés, Tombola, és megannyi színes meglepetés! Biztos recept arra, hogy elővarázsold újra gyermeki éned. Neked egy dolgod van: tedd magad szabaddá szeptember 20-22-ére!

„Van egy hely Zebegényben, a neve: Sárkány domb. És vagyunk mi, akik évről évre megtölteni igyekszünk ezt a csodás helyet mosollyal, vidámsággal, élménnyel, idén már negyedik alkalommal.

Az egész napos programok 0-100 éves korig és még azután is szórakoztatják a felénk tévedőket, de a jó szélben kiszáradt toroknak is akad, mi jól essen.  Ha megpihentél, láthatod majd miként épülnek a sárkányok, sőt, a sárkányépítő műhelyben személyre is szabhatod sajátodat. Aztán irány a mező, ahol körülölel a természet, amivel még talán sosem találkoztál ilyen közelről… Dőlj hátra a fűben, hallgasd a sárkányok suhanását, a tücsökciripelést, és ahogy ezekből észrevétlenül valódi koncertek kerekednek.

A naplemente után zenés programjaink várnak, ekkora már talán a kicsik is elfáradtak a sok mókás dologtól. Leszáll az éj, és már mindenkit ismersz, magadat is eggyel jobban. Térj nyugovóra, és másnap gyere vissza, a sárkányok itt lesznek.”

Szóval ezt kínálják a szervezők, tedd magad szabaddá!

Bővebb infó:

sarkanyfeszt.hu
facebook.com/teddmagadszabadda