Illatos Advent Veszprémben

veszpremadventVeszprém adventi és karácsonyi készülődése, az Illatos Advent 2013. november 30. és december 22. között az ünnepi díszbe öltöztetett Városházánál és a belvárosban várja a látogatókat.

Hagyományosan már nyolcadik éve meghitt és kellemes időtöltésekben gazdag eseménysorban lehet részük azoknak, akik részt vesznek a város adventjén. Ez időszak hétvégéin családi és gyermekprogramok szórakoztatnak. A karácsonyi kiállítás és a kézművesek vására tökéletes ötleteket kínál a saját karácsonyuk varázsához.

A karácsonyi vásárban finom és meleg téli ételek és italok, forralt bor és tea biztosítja azt, hogy az ajándékokat energiával gazdagon és fázás mentesen kutassuk fel szeretteinknek.

A ünnepi programban idén is lesz tűzgyújtás, zene, tánc, karácsonyi dalok, Betlehemes játék, jászol, állatsimogató, ajándékkészítő kézműves foglalkozások, egyedi kézműves tárgyak vására és gasztronómiai vásár.

Az idei Városi Mikulás-napon is az igazi lappföldi Mikulás, a Joulupukki fogja megajándékozni a város aprónépét.

A családi programsorozat fahéj- és fenyőillattal csalogatja karácsonyi ráhangolódásra a helybelieket és az idelátogatókat. (ÖS)