III. Vakációváró fesztivál – GRUND

A Felelős Szülők Iskolája a GRUND keretében immár harmadik alkalommal mutatja be azokat minőségi szabadidős programokat, táborokat, képesség és készségfejlesztő játékokat, foglalkozásokat, amely szórakoztató, ugyanakkor tartalmas időtöltést kínál a nyári vakáció alatt is.

Délelőtt 11 órakor fergeteges ALMA koncert, hip-hop és karatebemutató, délután 14 órától KÍVÁNSÁGOK DÉLUTÁNJA, sztárokkal, Csodák Palotája kísérletekkel és koncerttel – a Tropicarium jóvoltából fotózkodhatsz kígyóval, de akár részt vehetsz a Rippel fivérek lélegzetelállító akrobatikai bemutatójában, mered?

Álld ki a próbákat, menj végig az akadálypályán, szerezz mindenhol egy pecsétet és ajándékot kapsz! Simogass boát, adj mattot, rúgj kapura egy profinak, fejtsd meg a logikai feladványokat!
UGRÁLÓVÁR, társasjátékok, sportvetélkedők, Gipszkorszak alkotóműhely, ALMA KONCERT, Baba-mama szoba, KÍVÁNSÁGOK, DÉLUTÁNJA , kalóz koncert, kerékpáros akadálypálya, szépség-
és bőrápolás, házi készítésű ínyencségek, logikai fejtörők, kalandpark, ÁLLATSZELÍDÍTŐ ÉS SIMOGATÓ, sok ajándék és tombola, képesség és készségfejlesztés, étkezési és mozgásfejlesztési tanácsadás, ARCFESTÉS

A palacsinta és a tombola bevételt idén is a Koraszülött Alapítványnak (Családbarát PIC) ajánlják fel.