Fritz Kalkbrenner dupla buli az Akváriumban

A nagy érdeklődésre tekintettel dupla koncertet ad Fritz Kalkbrenner német house dj-producer áprilisban a fővárosi Akvárium Klubban. Miután az április 17-i estre a jegyek elfogytak, a zenész egy nappal korábban, 16-án is fellép.

A lenyűgöző zenei karriert befutott berlini dj Ways Over Water című turnéja keretében érkezik Budapestre, ahol az Akvárium Klub NagyHalljában fog fellépni április 16-án és 17-én.

A berlini születésű Fritz Kalkbrenner napjaink egyik legkeresettebb elektronikus zenei előadójának számít. A dj-t a kilencvenes évek végén fertőzte meg a techno zene, majd néhány év partizás után saját zenék gyártásába kezdett. Közreműködött a Forms & Shapes kiadványon (2003), Sasha Funk Bravo című albumán, dolgozott együtt Monika Kruséval és Alexander Kowalskival is. A nemzetközi sikert a 2008-as év és a Berlin Calling című filmhez készült Sky and Sand hozta meg, amelyet bátyjával, Paul Kalkbrennerrel közösen szerzett.

2010-ben jelentette meg első szerzői albumát, a Here Today Gone Tomorrow-t, ezt követte a Soul Mates, majd a Sick Travellin’ olyan slágerekkel, mint a Little By Little vagy a Get A Life. Tavaly a Ways Over Water című albumával világszerte kritikai sikert aratott, 2015 elején pedig a Void című EP került a rádiók játszási listáinak élére.

MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük