Bonnie Tyler lesz a sztárvendég az alsóörsi Harley-Davidson fesztiválon

Bonnie Tyler lesz a sztárfellépő az idei alsóörsi Harley-Davidson Open Road Festen. A motoros felvonulással egybekötött rendezvényt idén június 4-től 8-ig tartják, immár 15. alkalommal.

A walesi énekesnő június 7-én szombaton este ad koncertet a fesztivál nagyszínpadán. Bonnie Tyler tavaly Rómában több tízezer motorosnak adott koncertet a Harley-Davidson alapításának 110. évfordulója alkalmából – közölték a szervezők.

A 62 éves Bonnie Tyler több mint negyven éve van a pályán, a nyolcvanas években olyan nagy slágerek fűződtek a nevéhez, mint a Total Eclipse of the Heart vagy a Holding Out For a Hero. 2013-ban ő képviselte az Egyesült Királyságot a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon – nem sok sikerrel, hiszen Believe in Me című számával mindössze a 19. helyen végzett. Legutóbbi albuma tavaly jelent meg Rocks and Honey címmel.

Bonnie Tyler többször fellépett Magyarországon, legutóbb 2009-ben a Győri Bornapok keretében. Kilóg a sorból 2004 júliusi koncertje a Kisstadionban, amelyre alig néhány százan voltak kíváncsiak, a szervezők ugyanis Liza Minnelli nevével hirdették az eseményt, de ő az utolsó pillanatban lemondta a fellépést, helyette ugrott be a walesi énekesnő.

„A jubileumi rendezvényhez méltó programokkal készülünk” – fogalmazott Dobai Attila, a fesztivál igazgatója. (MTI)